Podcast: När strålkastaren släckts

En podd som undersöker mediedrevets mekanismer

Kommunalrådet som offrades – del 2

Nu är Joachim ute i kylan och får inte längre vara medlem i Kristdemokraterna. Han har förlorat alla sina politiska uppdrag och får kämpa för att inte förlora sin arbetsinkomst. I det här avsnittet får du höra Joachim berätta om det är att uppleva ett mediedrev, förklara sina märkliga utspel på sociala medier och hur det kom sig att han plötsligt fick bli medlem igen efter två år i kylboxen.

Read More

Kommunalpolitikern som offrades

Joachim Gahm blev utesluten från Kristdemokraterna när det basunerades ut i media att han tycker att alla aborter är mord. Granskar man fallet närmare ser man att det kanske inte alls var vad han sade. Fast Joachim sade mycket annat också… Lyssna och avgör själv om Joachim Gahm blev ett offer för ett mediedrev då bara en del av hans svar på en Facebookfråga om aborter slogs upp stort i riksmedia.

Read More

Kommunalpolitikern som offrades – teaser

Joachim blev utesluten från Kristdemokraterna när det basunerades ut i media att han tycker att alla aborter är mord. Granskar man fallet närmare ser man att det kanske inte alls var det han sade. Fast Joachim har sagt mycket annat också.

Read More