Ge oss gärna ditt stöd

Vi finansierar våra podcasts mestadels ur egen ficka och ibland även med mycket modesta allmänna reklamintäkter. Vi gör det för att vi vill vara helt fria att skapa oberoende podcasts. Därför behöver vi din hjälp. Om du gillar våra produktioner, skicka gärna ett bidrag till oss. Det underlättar för oss att fortsätta producera opåverkat och helt fritt innehåll.
Swisha gärna en valfri summa till numret nedan eller scanna qr-koden

Vi arbetar just nu med en podcastserie som vi valt att kalla ”När strålkastaren släckts”. Tanken är att det ska vara en retrospektiv podd som tar sitt avstamp i en mediehändelse där en person görs till syndabock. I avsnitten redogör vi den bild som målades upp i media, men vi försöker också att få händelsen förklarad utifrån huvudpersonens eget perspektiv. En version som ofta drunknar i mediebruset. Eller glöms bort när sökljuset riktas åt ett annat håll. Vilka drivkrafter låg bakom den plötsliga uppmärksamheten, har vi fått rätt bild av händelseförloppet, vad säger folk runtomkring huvudpersonen och vad säger huvudpersonen själv?

Ofta är verkligheten inte lika svartvit som mediebilden av en händelse gör sken av. Vi vill försöka ta reda på vad som hände genom huvudpersonens bild av historien, men även från personer runt omkring händelsen. Frågor som ställs är, hur kunde det bli så här och hur mycket ska man egentligen behöva tåla som offentlig person?

Swisha ditt bidrag till nummer

123 152 3000

Swisha valfritt belopp
Scanna QR-koden för att enkelt ge ett bidrag